En god kæresteferie skal ikke kun byde på en masse oplevelser og minder. Den skal også sprudle af romantik, intimitet og hygge, som alt andet lige er med til at styrke et parforhold. I bund og grund er du selv herre over, hvor romantisk og hyggelig din kommende kæresteferie bliver. Det afhænger nemlig langt hen ad vejen, hvad man vil få tiden til at gå med. Det er naturligvis meget individuelt. Her kommer ikke desto mindre nogle tips til at gøre ferien til en romantisk og intim affære.

Pak rigtigt

At pakke en kuffert er ofte lettere sagt end gjort. Det kan nemlig være svært at beslutte sig for, hvad man vil have med, når skabet er proppet med tøj. Derfor bør du starte pakningen i god tid, så du får tid og ro til at gøre dig de nødvendige overvejelser.

De fleste par vælger at pakke hver deres kuffert. Det vil vi også anbefale jer at gøre. Det er trods alt lettere at bevare overblikket, hvis man kun skal forholde sig til egne ting. I kan måske nøjes med at flyve med håndbagage, hvis I ikke har behov for at medbringe store jakker, sweatere osv.

Foruden alle de obligatoriske ting som tøj, toiletsager, rejsedokumenter og valuta, skal I huske at gøre plads til sexlegetøj. I kan måske overveje at gå på udkig efter noget nyt og spændende sexlegetøj, hvis I ønsker at eksperimentere og prøve grænser af på ferien. Et sæt håndjern er et sikkert køb. Derforuden kan man overveje at investere i en dildo, glidecreme og måske et sexspil. Man bør aldrig gå ned på voksenlegetøj – slet ikke på en ferie.

… lige et ekstra (frækt) tip

De fleste par kan nikke genkendende til, at sexlegetøj kan gøre enhver ferie fuldendt. Vi vil dog gerne lige komme med et ekstra frækt tip tilegnet vores mange mandlige læsere. Lider du af mindreværdskomplekser, fordi din penis er mindre end gennemsnittet, så vil vi gerne præsentere dig for et glimrende produkt; nemlig en penisforlænger. Med dette produkt kan du gøre drømmen om en større og længere penis til virkelighed. Dette vil helt sikkert få en positiv indvirkning på din selvtillid og vil dermed sikre dig en bedre hverdag og nogle dejlige oplevelser.

Vælg et voksenhotel

Tager I ikke på ferie for at lytte til skrigende børn fra morgen til aften, så gør I jer selv en tjeneste ved at vælge et voksenhotel. Fælles for de fleste voksenhoteller er, at de gør meget ud af deres indretning, som naturligvis appellerer til det voksne publikum. Deres målgruppe er voksne par, hvorfor der er tænkt romantik og afslapning ind i alle indretningsfaser. Af følgende grund kan vi varmt anbefale dig at vælge et voksenhotel til dig og din udkårne. I kan evt. vælge et hotel med opvarmet pool og tilknyttet spaafdeling, hvis I ikke ønsker at gå på kompromis.

Gør noget ud over det sædvanlige

Det er ganske tilladt at tilbringe samtlige feriedage ved poolen eller på stranden. Ligeså er det tilladt at tænke ud af boksen. Vi vil gerne slå et slag for, at man tænker ud af boksen, så man kan rejse hjem med en masse oplevelser og minder i bagagen. Mulighederne er utallige, hvorfor vi vil begrænse os til de mest interessante af slagsen i dag. I kan for eksempel overveje følgende:

  • Dykkerkursus
  • Faldskærmsudspring
  • Delfinsvømning
  • River rafting

Du kan selv fortsætte listen.

Da mange af ovennævnte oplevelser koster en del penge, bør du allerede nu begynde at spare op. I kan evt. købe hele eller dele af rejsen på afbetaling, hvis det kniber med finanserne. Gode oplevelser og minder for livet kan ikke gøres op i penge.

Skriv en kommentar