Er man rejst til USA, og er blevet sulten på, hvad det amerikanske køkken har at byde på, så er New Jersey et rigtig godt bud på en stat med masser af forskellige restaurantmuligheder.

USA og det amerikanske køkken har med tiden udviklet sig til et stort ’smeltedigel’ af forskellige etniciteter og dermed forskellige retter og smage. Dette er, hvad der gør USA så særegent, og i det følgende vil vi liste hvilke muligheder, som 3 forskellige byer i New Jersey har at byde på.

Restauranter i Newark

Som den største by i New Jersey har Newark noget for enhver smag. Er man til det latinamerikanske køkken, så er Fernandes 2 Steakhouse et bud på det brasilianske køkken, der har tradition for godt kød og godt humør. Trip Advisors vurdering af denne restaurant er god mad til en god pris.

Er man mere til det italienske køkken, så kan restauranten Luigi’s Italian Restaurant nævnes. Her får man lækker mad til en overkommelig pris samt en skøn italiensk stemning.

Restauranter i Jersey City

I Jersey City, New Jersey’s andenstørste by, finder man mange forskellige italienske restauranter, der har specialiseret sig i pizza. Eksempelvis kan restauranten Roman Nose nævnes. Her bliver der gjort en dyd ud af de italienske traditioner, og på denne måde får deres pizza den helt rigtige italienske smag.

Af autentiske amerikanske restauranter og barer beliggende i Jersey City kan nævnes Lighthorse Tavern. Her får man den amerikanske bar stemning under huden. Mens maden serveres i små portioner, bliver der ikke sparet på drikkevarerne.

Restauranter i Atlantic City

Bliver vi i det traditionelle amerikanske køkken, finder vi i Atlantic City restauranten ved navn Kelsey & Kim’s Southern Cafe. Her bliver der serveret ægte sydstats måltider med alt fra fried chicken til lækre og luftige morgenmadsvafler.

Vil man prøve noget helt andet end det traditionelle amerikanske køkken, kan Eastwind anbefales. Her serveres der singaporeanske retter, der med garanti sætter smagsløgene på prøve.

Skriv en kommentar