Det er snart ved at være mere reglen end undtagelsen, at det er muligt at hoppe på en wifi-forbindelse, selvom man befinder sig mange tusinde kilometer oppe i luften i en flyver. Det gør naturligvis turene markant mere behagelige og overkommelige, idet man har noget at foretage sig, og det gør endvidere også, at man har mulighed for at shoppe oppe fra de højere luftlag.

Dette bliver shoppet fra luften

Kigger man lidt nærmere på de mest populære varer, som der shoppes oppe fra luften, så er det især møbler og boligtilbehør, der klikkes i indkøbskurven. På nettet er der et kæmpe stort udvalg af varer inden for disse kategorier, og derfor kan man hurtigt få lang tid til at gå med at surfe gennem de mange tusinde produkter. Det er blandt andet også derfor, at mange vælger at gøre det i flyveren, hvor man reelt set blot forsøger at få tiden til at gå. 

Et godt tip er altid at sammenligne priser på de varer, som du finder på nettet. Det tager ofte ikke mere end 30-60 sekunder, og du vil lynhurtigt kunne se, om der er besparelser at hente andre steder. Du behøver blot at åbne en ny fane og foretage en søgning på din foretrukne søgemaskine, og så vil du straks blive eksponeret for de forhandlere, som vil kæmpe om at få dig som kunde.

Overvej at få varen leveret til en pakkeshop

Vælger du at shoppe direkte fra flyveren til eksempelvis New Jersey eller en anden amerikansk destination, så er det selvfølgelig vigtigt at huske på, at du højst sandsynligt ikke vil være hjemme, når pakken skal leveres. Derfor kan du med fordel vælge at få pakken leveret til en pakkeshop, hvis produktet er for stort til at være i postkassen. På den måde kan du selv bestemme, hvornår du ønsker at hente dit nye produkt.

Inden du begiver dig ud i at shoppe fra luften på din næste flyrejse, så skal du lige vide dig sikker på, at det er tilladt at hoppe på internettet fra flyet. Det er det selvfølgelig, hvis flyselskabet har valgt at udbyde wifi.

Skriv en kommentar