Du har muligvis frygtet det her svar, men; prisen afhænger af rigtig mange faktorer.

New Jersey er hverken den dyreste eller billigste destination, men har du altid drømt om at besøge denne amerikanske perle, så skal du da gøre det. I artiklen vil du blive snævret ind på prisniveauet, når det kommer til bl.a. hoteller, fly, shopping m.v.

Har valutaen noget at sige?

Ja, det er ingen hemmelighed, at valutakurserne har stor betydning for, hvor dyr din kommende rejse bliver. Er prisen på henholdsvis fly og hotel f.eks. angivet i amerikanske dollars, så vil den danske pris alt andet lige afhænge af den aktuelle valutakurs. Derfor er det alfa og omega, at du holder dig up-to-date med valutakurserne. Klik her for at omregne DKK til EUR – eller nogle af de mange andre valutaer. På linket kan du altid følge med i kurser og kursændringer.

Fly

Ønsker du at besøge New Jersey, så skal du naturligvis have fingrene i nogle flybilletter, da det ikke lige er en destination, man kommer til med bil eller bus. Det mest oplagte vil være at flyve til John F. Kennedy International Airport, hvorfra der er et par timers transport til New Jersey. En returrejse fra både Billund og Københavns Lufthavn kan fås til omkring 2-4.000 kr. Du må i begge tilfælde beregne en flyvetid på 11-14 timer og 1 mellemlanding undervejs.

Hotel

Selvom man ikke nødvendigvis skal bo på hotel, så er det meget relevant at vide, hvad en hotelovernatning koster i New Jersey. I den anledning har det naturligvis enorm betydning, om man rejser på den ene eller anden årstid, og hvor høje krav man stiller til alt fra hotelværelse til mad og service. Booking.com beretter, at der i juli måned findes overnatningsmuligheder fra 200 kr. for 2 voksne. De fleste muligheder ligger dog i prisklassen 500-1.500 kr. pr. nat. Du kan også leje et hus hos Elegant 4-Story Townhouse til omkring 6.000 kr. pr. nat.

Shopping

Der er selvfølgelig også rig mulighed for at shoppe i New Jersey. Du kan f.eks. besøge The Mills at Jersey Gardens, som byder på en verden af spændende brands. Her kan du bl.a. handle tøj fra Paul Smith, Acne Studios, Adidas, H&M, Hunter og flere hundrede andre. Da der er så mange shoppingmuligheder og dermed fristelser, er der god idé i at lægge et budget på forhånd. Aftal evt. med dig selv, at du må bruge op til x.xxx kr. på shopping. Uden et budget kan det hurtigt tage overhånd.

Skriv en kommentar