Ofte har rejsebureauerne svært ved at få solgt alle deres rejser. Det kan komme dig til gode som rejsende, hvis du ikke er så kritisk med, hvornår du skal rejse. Når afrejsetidspunktet nærmer sig og rejsebureauet ikke har solgt alle deres rejser, så bliver prisen nemlig sat meget markant ned. Hvad afgør så om afbudsrejser er noget for dig?

Dette skal du overveje, før du leder efter afbudsrejser

Afbudsrejser er ikke for alle. Mange vil simpelthen ikke være fleksible nok til at kunne rejse afsted med kort varsel. Herunder kan du se at par af de overvejelser, du burde gøre dig, før du gå jagt efter en billig opdagelsesrejse.

  • Du skal være fleksibel i forhold til afrejsetidspunkt.
  • Du skal være indstillet på ikke altid at kunne få opfyldt alle dine ønsker.
  • Hvis budgettet er begrænset, kan en afbudsrejse være den eneste mulighed.
  • Hvor mange skal I afsted? Mange afbudsrejser er kun til 2 personer.

Det er klart at det giver visse begrænsninger, når du kun kan vælge mellem de rejser, som i forvejen ikke har kunnet sælges af rejsebureauerne. Heldigvis er markedet blevet meget stort, og dermed er der også mere at vælge mellem.

Afbudsrejser er blevet en vigtig del af rejsebureauernes rejseudbud

For rejsebureauerne skal alle rejser helst afsættes, så derfor er en meget billig rejse bedre end slet ikke at få solgt rejsen. Det giver dig to fordele. Den ene er at priserne bliver sat tilpas lavt, så rejseselskaberne føler sig sikre på at kunne få solgt rejserne. Det resultere i priser, der kan komme helt ned i halv pris i forhold til normalprisen.

Den anden fordel er, at udbuddet af rejser der sælges som afbudsrejser er blevet ret stort. Alle de større rejsebureauer har hele sektioner på deres hjemmesider, hvor de kun annoncerer med afbudsrejser. Det giver næsten sig selv, at når der udbydes så mange rejser billigt, så skulle der være en vis chance for at du alligevel kan få opfyldt de fleste af dine ønsker til drømmerejsen.

Hvis du er denne type rejsende er afbudsrejse perfekt til dig

Den ideelle persontype til afbudsrejser er dig der ved, at du skal rejse alene eller højst to sammen. Derudover skal du kunne rejser afsted med få dages varsel. Så er chancen størst for at kunne finde den allerbilligste afbudsrejse. Jo tættere man kommer på afrejsetidspunktet, desto billigere vil rejsen oftest være. Til sidst er det perfekt, hvis den præcise rejsedestination ikke er det afgørende. Hvis du for eksempel gerne vil rejse til New Jersey, men kun kan finde noget til en by i nærheden, så er det ikke et problem at finde en god afbudsrejse.

Sørg for at holde godt øje og søg på de forskellige rejsebureauers sider og ellers kan du også benytte en af de online tjenester, hvor du kan søge i rejser på tværs af de forskellige bureauer – såsom Momondo.

Skriv en kommentar