Outlets er med tiden blevet et yndet rejsemål for turister verden over – og det er med god grund.

Outlets giver alle muligheden for at erhverve sig luksuriøse mærkevarer til billigere priser. Alt fra tøj, tasker, sko og ure bliver hver dag solgt til priser, mange kan være med på. Af denne grund er outlets i diverse storbyer en attraktion, der er værd at kigge nærmere på.

New Jersey er ingen undtagelse i forhold til gode outlet-muligheder, og i det følgende vil vi kigge nærmere på de mange muligheder, der findes i denne stat ved den amerikanske østkyst. Afhængig af hvor man har bosat sig i staten, giver vi her 3 anerkendte outlets med forskellige placeringer rundt omkring i New Jersey.

Jersey Shore Premium Outlets

I området kaldet Jersey Shore beliggende ved kysten nord for Atlantic City finder man et outlet ved navn Jersey Shore Premium Outlets. Dette outlet forhandler mærker som Adidas, Banana Republic, Hugo Boss, Calvin Klein, Lacoste og mange flere. Dette Outlet ved Jersey Shore byder, udover tøj- og sko forretninger, på diverse mad og kaffeboder, således at man efter endt shoppetur kan nyde en god kop kaffe og evt. et stykke velsmagende chokolade fra Godiva Chocolatier.

Tanger Outlets

Beliggende ved den populære feriedestination Atlantic City ligger Tanger Outlets. Tanger Outlets forhandler mærker som Abercrombie & Fitch, Converse og Fossil. Er man bosat på hotel i nærområdet, er dette outlet klart et besøg værd.

Liberty Village Outlet Marketplace

For dem som i forvejen er på storbyferie i området omkring Trenton, hovedstaden i New Jersey, er dette outlet en oplagt shopping mulighed. Med mærker som Michael Kors, Ralph Lauren og Tommy Hilfiger er Liberty Village Outlet Marketplace godt dækket ind hvad angår tidens mode både til både mænd og kvinder. I dette outlet finder man dog ikke muligheder for mad, så her er det en god ide at have lidt medbragt mad med sig.

Skriv en kommentar