New Jersey er ikke en af de amerikanske stater, som man hører mest om. Du tænker måske heller ikke på den som den første, når snakken falder på ferie i USA. Det er egentlig en skam, for New Jersey har så meget at byde på. Dog er det også en dyrere rejse, så foruden at give bud på gode oplevelser i New Jersey, så vil vi også komme med gode bud på, hvordan du holder udgifterne nede og får en så billig rejse som muligt.

Sådan holder du udgifterne nede før og under rejsen

Det kræver en længere flyrejse at komme til USA. Flyver du direkte fra Danmark til New Jersey, så skal du regne med, at det tager omkring otte timer og tyve minutter. Af følgende grund er det også en dyrere rejse, og netop derfor er det vigtigt, at du bruger tid på at finde gode rejsetilbud, da den største udgift ligger i billetterne. En rigtig god idé er at kigge på flybilletter min. seks måneder inden afgang, da priserne ofte er billigst her. Generelt er det klogt at bestille i god tid.

Under turen er det naturligvis hensigtsmæssigt at holde jer til de billige spisesteder. Byen har mange kulinariske oplevelser, men man kan hurtig spise sig fattig. Selvom USA generelt er et billigt sted, når det kommer til at spise ude, så kan I spare en del ved lige at gå en gade længere væk fra midtbyen.

Hvad kan du opleve i New Jersey?

Som det er med rigtig mange nordamerikanske stater, så findes der både en total overvældende natur og en hektisk storbystemning. Der bor mange mennesker i New Jersey, og de bor tæt. De fleste af de 8,9 millioner (2018) indbyggere har bosat sig i byerne. Til gengæld er en meget stor del af staten skov. Der er derfor god mulighed for at kombinere en storby- og naturferie, når du besøger New Jersey.

Der er, som sagt, også en masse historisk viden at hente. I øvrigt blev den verdensberømte opfinder, Thomas Edison, født i New Jersey. Det var ham, der blandt meget andet opfandt glødelampen. Der findes et museum om ham i staten.

Flere steder i New Jersey ligger der temaparker, som både børn og voksne kan more sig i.

Der er med andre ord masser at opleve i New Jersey for både store og små turister. Dét kombineret med vores sparetips, så er det bare at komme afsted.

Skriv en kommentar