Har man planer om at drage til New Jersey og udforske den 3. ældste stat i USA, så er det nødvendigt at have en god og solid base for sin rejse. I det følgende giver vi nogle bud på hvilke byer og områder, der har de bedste hoteller og overnatningsmuligheder.

Hvis man er til afslappende strandferie

Er man til afslappende strandferie på den amerikanske østkyst, er Atlantic City en by, man bør holde øje med. Ocean Resort beliggende i Atlantic City er et hotel med fantastisk udsigt over stranden og Atlanterhavet. Alle værelser har en smuk havudsigt med store vinduer og masser af plads. Anmeldelserne af dette hotel er ikke til at tage fejl af, og ifølge Trip Advisors brugere lyder vurderingen på en fantastisk beliggenhed med rigtig god service.

Hvis man er til storbyferie

Er man mere til storbyferie, og ønsker et hotel med en central beliggenhed i forhold til f.eks. den næststørste by i New Jersey kaldet Jersey City, så er der også her masser af hotel og overnatningsmuligheder.

Afhængig af hvor lang en distance man vil have ind til byen, findes der muligheder for enhver smag. Et eksempel med 1.8 km. Ind til centrum er hotellet ved navn Ramada Jersey City. Dette hotel har fået fine anmeldelser på Trip Advisor, og brugernes vurdering lyder på god beliggenhed og god service. Beliggenheden er klart et plus for dette hotel, idet besøgende nemt kan komme til de skønne shopping-muligheder i Jersey City samt den populære nabostat New York.

Hvis man er på kort visit

Er man i New Jersey på et kortere visit, og ankommer man til New Jersey’s lufthavn i Newark, så er hotellet ved navn Ramada Plaza Newark International Airport et rigtig godt bud. Hotellets anmeldelser på Trip Advisor lyder på god beliggenhed og rigtig god service. Med 2.7 km. Ind til New Jersey’s største by Newark, er der lagt op til et kort visit med masser af muligheder.

Skriv en kommentar