Flybilletter kan være dyre. Faktisk kan de være så dyre, at de sætter en stopper for en tiltænkt ferie. Heldigvis findes der en række gode tips, du kan benytte dig af, når du skal finde billige flybilletter. Er du i tvivl om, hvordan du skal bære dig ad med dette, så finder du herunder en række gode tips, du altid bør benytte, når du skal bestille flybilletter, hvad enten du skal flyve indenrigs eller udenrigs.

1. Bestil i god tid

Det er sjældent en god idé at vente med at bestille dine flybilletter til sidste øjeblik. Traditionelt set er det altid de billigste pladser i flyet, der sælges først. Jo længere tid du venter, desto dyrere pladser vil der derfor ofte være tilbage. Lige så snart du kender dine rejseplaner, bør du bestille flybilletterne, specielt hvis du skal rejse i skolernes ferier.

2. Vær fleksibel med afrejsedag og -tidspunkt

Der er mange undersøgelser, der har vist, at det er billigst at flyve om tirsdagen. Du bør så vidt muligt undgå at rejse hhv. fredag og søndag. Har du mulighed for det, kan der være mange penge at spare ved at flytte din afrejsedag et par dage. I forhold til selve afrejsetidspunktet, så bør du forsøge at rejse tidligt om morgenen eller sent om aftenen.

3. Brug en rejsesøgemaskine

Bruger du ikke en rejsesøgemaskine, når du bestiller flybilletter, går du glip af store besparelser. Nogle af de største aktører er Expedia, Travellink og Momondo, hvor du kan søge flybilletter til og fra lufthavne i hele verden. I mange tilfælde er priserne desuden billigere via en rejsesøgemaskine kontra udbydernes egne hjemmesider og applikationer.

4. Tjek flere afrejselufthavne

Der er ikke mange lufthavne at vælge mellem i Danmark. Lufthavnene i Aalborg, Billund og Kastrup er de eneste, der har et pænt antal flyruter. Der findes dog heldigvis en masse lufthavne nær de danske grænser som eksempelvis Malmø eller Hamborg. Ofte kan der være mange penge at spare ved at vælge én af disse lufthavne med flere og billigere ruter. Udeluk derfor ikke disse muligheder, hvis du gerne vil holde dine rejseudgifter nede.

5. Pas på dine cookies

Mange tror, at det er en myte, men det er det ikke. Flyselskabernes hjemmesider husker din IP-adresse, så de kan hæve priserne, hvis du gentagende gange søger efter samme flyrute eller destination. Bestil derfor første gang, du støder på et godt tilbud, så du er sikker på, at du får den bedste pris. Har du ikke pengene selv, så kan du overveje at optage et forbrugslån.

Skriv en kommentar