Er du på udkig efter en smuttur til sol og strand under palmerne? Du har måske allerede været en tur på nettet, men uden held. De udbudte rejser er simpelthen alt for dyre. Du skal dog ikke miste håbet; den billige drømmerejse er måske tættere på, end du aner; for der findes faktisk nogle brugbare metoder til at finde den billigste rejse. Find ud af mere her.

Book uden for sæsonen

Du kender højst sandsynligt allerede til denne metode. Langt de fleste mennesker holder ferie i sommermånederne eller ved juletid. Hvis det på nogen som helst måde er muligt, bør du måske planlægge at rejse uden for højsæsonen. Book desuden din rejse på skæve tidspunkter i løbet af måneden, såsom midt i måneden. Du vil blive forbløffet over, hvor mange penge du vil komme til at spare.

Afbudsrejser

En glimrende måde at lande en billig rejse er med afbudsrejser. Det kræver blot, at man planlægger sin ferie i god tid, så man er sikker på at finde de bedste tilbud. I stedet for at booke i juli eller august, vil man kunne spare en del penge ved at stile efter f.eks. maj eller november. Det er typisk også i disse måneder, at man vil finde de fleste tilbud på afbudsrejser. Tag f.eks. et kig på det danske site tripbuddy.dk, hvor du helt sikkert vil kunne finde fantastiske rejsemål til en billig penge.

Prøv andre destinationer

Der er nogle rejsemål, der simpelthen er mere overrendte end andre. Hvis du nogensinde har været en tur i Italien eller Spanien i sommermånederne, så ved du utvivlsomt, hvor populære disse rejsemål er. Det er derfor en god idé at vælge rejsemål, der ikke er så eftertragtet. Hvis det nu alligevel absolut skal være Italien, så gør du klogt i at booke udenfor sæsonen.

Sammenlign, sammenlign, sammenlign

I stedet for at søge direkte hos de enkelte luftfartsselskaber, vil det næsten altid være en god idé at bruge sammenligningshjemmesider. Disse hjemmesider er fantastiske, netop fordi de sammenligner priserne hos alle flyselskaberne; og dette giver dig meget ofte den bedste pris. Man skal dog huske at fjerne sine cookies, idet søgerobotten ellers vil vide, at det ikke er første gang, du søger på siden; og det kan faktisk sagtens gøre rejsen markant dyrere.

Sidst, men ikke mindst

Brug et rejsebureau. De arbejder trods alt med at finde rejser og er uden tvivl godt opdaterede og kan give dig de bedste tilbud.

Skriv en kommentar