Man kan rejse af mange forskellige årsager. Typisk rejser man for at opleve strand, kultur, natur, shopping eller noget helt femte. Man kan dog også rejse til udlandet for at opleve verdensklasse e-sport på tætteste hold.

Er du gamer, og vil du gerne planlægge en rejse, hvor du kan nyde din passion på den ene eller anden måde, så fortsæt da læsningen. I dag vil vi nemlig afsløre, hvor du skal rejse hen for at få en oplevelse for livet. New Jersey er ikke umiddelbart en af de mest besøgsværdige destinationer i denne omgang. Den amerikanske by byder dog på meget andet godt.

Oplev de største events inden for e-sport

E-sport er det nye sort. Faktisk er det så stort, at vi vil sige, at det er et must at opleve en live e-sport turnering. Derfor ser vi god grund til at pakke kufferten og drage afsted på en e-sport rejse. Det kunne for eksempel være i forbindelse med et af disse events:

  • Fortnite World Cup
  • League of Legends World Championship
  • Call of Duty World League
  • The Overwatch League

København, Shanghai, Katowice og Sevilla er nogle af de byer, man kan lægge vejen forbi, hvis man gerne vil deltage i et uforglemmeligt event inden for e-sport. Som dansker vil det selvfølgelig være nemmest at tage til København, men det er bare ikke helt det samme at skulle være turist i eget land. Overvej derfor at arrangere en rejse til Shanghai, Sevilla eller et helt tredje sted.

Du kan også selv game på rejsen

Du bliver lettet, hvis du tror, at det ikke er muligt at game på rejsen. Det er nemlig en mulighed. Det kræver bare, at du enten er villig til at tage dit gamer udstyr med dig eller alternativt besøge en netcafé. Er du typen, som ikke stiller dig tilfreds med andet end det bedste af det bedste, så tag da dit eget gamer udstyr med dig. Du bør i øvrigt investere i en sikker kuffert, så du ikke risikerer, at dit gamer udstyr tager skade under transporten. Kufferter bliver nemlig ikke altid behandlet lige pænt i lufthavnen.

Husk at tegne en elektronikforsikring

Der vil altid være en vis risiko for, at dit elektronik, herunder dit gamer udstyr, tager skade på rejsen. Derfor er det klogt at tegne en elektronikforsikring. Du har rig mulighed for at tegne en forsikring, som dækker alle tænkelige skader inkl. væskeskader. Skulle du derfor være så uheldig at tabe din gamer computer eller spilde vand på dit udstyr, så er du dækket af forsikringen.

Vil du vide mere om gaming og det bedste udstyr hertil, så læs mere her.

Skriv en kommentar