Vil man opleve den populære amerikanske kultur helt tæt på, så er New Jersey et rigtig godt bud på den optimale destination. Vi har herunder dedikeret dette indlæg til de seværdigheder, som er værd at opleve.

New Jersey er en stat med mange forskellige seværdigheder. Beliggenheden ud til østkysten gør det muligt at gå ture ved havnefronten og nyde udsigten ind til byen. Derudover har New Jersey også mange temaparker, der med garanti vil være en fryd for både de voksne og de helt små.

Skønne gåture ved Hudsonfloden

New Jersey ligger, som nævnt før, lige ud til Atlanterhavet. Dette giver staten nogle fantastiske strande omkring byen Atlantic City, men man må ikke glemme den uundværlige promenade ved Hudsonfloden omkring byen Hoboken. Denne er klart et besøg værd, idet den giver et rigtig godt overblik over byen, som mange besøgende holder af at få gode øjebliksbilleder af.

Temaparker i Ocean City

I byen Ocean City, også kendt som et familievenligt resort-område med skønne strande, finder man mange temaparker, der er en seværdighed for store som små. Af de mange temaparker der har adresse i Ocean City, kan temaparken ved navn Gillian’s Wonderland Pier fremhæves. Her finder man, alt hvad der skal være i en traditionel amerikansk temapark, som man højest sandsynligt har set på diverse serier og film fra USA. Her finder man nemlig et overdådigt pariserhjul, fantastiske vandforlystelser, old-school karruseller og meget andet. Er man draget til New Jersey med hele familien, er dette klart en seværdighed, man bør overveje.

Et skridt tilbage i tiden

Har man interessere i den naturvidenskabelige verden, kender man helt sikkert til den New Jersey-fødte opfinder ved navn Thomas Edison.

Edison var en opfinder forud for hans tid, og af hans mange opfindelser kan nævnes fonografen, der på Edisons tid var revolutionerende indenfor musikkens verden, idet den kunne afspille og optage lyde.

Thomas Edisons tidligere residens i Orange County står nu tilbage som et museum for alle interesserede. Museet har gjort en dyd af at bevare Edisons prototyper samt hans forskellige kontorer og laboratorier. Dette er klart et besøg værd for alle, der kender til Edisons geniale opfindelser.

Skriv en kommentar