USA er på mange måder en interessant destination. Her er der nemlig mulighed for at opleve lidt af hvert i de 50 delstater. USA byder på fantastiske oplevelser og seværdigheder inden for både kunst, natur, underholdning, sport, mad og meget andet. I dag vil vi præsentere dig for nogle af de amerikanske retter og drikke, som du skal smage, inden du rejser hjem.

New Jersey er én af de delstater, du kan overveje at lægge vejen forbi på din kommende rejse.

Amerikansk vin

Som dedikeret vinelsker har du formentlig stiftet bekendtskab med både italiensk, fransk og australsk vin op til flere gange, men hvad med amerikansk vin? USA er måske ikke den største vinnation i verden, men man bør ikke undervurdere amerikansk vin. Vi kan varmt anbefale at smage på nogle af de mange gode rødvine fra amerika. Du kan med fordel varme op til dit amerikanske rejseeventyr med et lille glas amerikansk rødvin.

Tacos

Foruden amerikansk vin må du ikke gå glip af nogle af verdens bedste tacos. USA – især San Diego og Los Angeles – huser rigtig mange restauranter med lækre tacos på menuen. Den skarpe læser vil påpege, at tacos ikke er en amerikansk ret, men fortvivl ej, amerikanerne er de bedste til at lave tacos, som får tænderne til at løbe i vand.

Tærte

Tærte er ikke bare tærte.

Der findes hundredevis af forskellige varianter, som du har rig mulighed for at smage på din næste ferie. Der er vel at bemærke tale om tærter til både dessert og aftensmad.

Selvom du selvfølgelig ikke kan nå at smage samtlige tærter, så bør du under alle omstændigheder prøve kræfter med en æbletærte – denne tærte er et hit hos alle. Dog kan smagsoplevelsen variere meget fra sted til sted, hvorfor du bør læse anmeldelser af de lokale restauranter inden afrejse. Det gælder jo om at være godt forberedt. TripAdvisor er et godt sted at starte.

Skriv en kommentar