Alle voksne fortjener alenetid fra tid til anden. Det gælder især voksne med små børn. Som forælder har man nemlig brug for at trække stikket en gang imellem. Det kan man gøre ved at planlægge en rejse uden børn – evt. i form af en forlænget weekend til udlandet. I denne artikel får du en række tips til at skabe magi på voksenrejsen. Der er i den anledning fokus på romantik, hygge og intimitet. Lad os inspirere dig.

Und jer selv en romantisk suite

Selvom det kan være meget hyggeligt at sove i køjeseng, så skal man have lov til at forkæle sig selv og sin store kærlighed en sjælden gang. Det kan man gøre ved at booke en romantisk suite, som selvfølgelig bør indeholde en stor og blød seng, en minibar og ikke mindst en dejlig udsigt. New Jersey huser rigtig mange hyggelige hoteller med romantiske suites for par i en bred aldersgruppe. Sammenlign evt. priserne på de repræsenterede suites for at opnå den bedste handel.

Glem ikke at medbringe legetøj

Legetøj – nærmere betegnet sexlegetøj – bør medbringes på enhver voksenrejse. Det kan de fleste par nikke genkendende til. Der er trods alt ikke noget, som kan pifte stemningen op som sexlegetøj. Er du for genert til at handle voksenlegetøj i de fysiske forretninger, så kan du med god grund handle på nettet. Her kan du nemlig handle sikkert og anonymt. Grib muligheden og gør din kommende rejse en tand bedre. Husk at tage din udkårne med på råd.

Gå offline

Romantik og brug af digitale enheder hører ikke sammen. Af følgende grund opfordrer vi dig og din bedre halvdel til at gå offline fra afgang til hjemkomst. I vil opleve, at I har lettere ved at være til stede og nyde hinandens selskab. Aktivér flytilstand med det samme og få det bedste ud af rejsen. Det vil ingen af jer fortryde.

Planlæg aktiviteter

Om man er mest til sport, kultur eller noget helt tredje, så bør man planlægge nogle aktiviteter. I kan for eksempel tage på bådtur, museum, bjergbestigning eller hvad der nu lige tilbydes i området. I kan med fordel undersøge, hvilke oplevelser og seværdigheder destinationen byder på inden afgang. Det gælder jo om at være godt forberedt.

Skriv en kommentar