Sportsentusiaster har mange gode grunde til at besøge New Jersey og New York, som byder på nogle af de bedste sportshold inden for såvel europæisk som amerikansk fodbold, basketball, ishockey og meget mere. I denne artikel kan du læse om, hvad du kan opleve i og omkring New Jersey inden for sportens verden.

Oplev ishockey med New Jersey Devils

New Jersey Devils spiller i Prudential Center, som ligger i Newark i New Jersey, og her er der tale om et NHL hold, der har vundet tre Stanley Cups i historien. New Jersey Devils er dog inde i en hård periode, hvor de har tabt mange opgør. For eksempel var danske ishockeystjerner som Lars Eller og Nikolaj Ehlers med til at besejre dem, da de sammen med resten af Washington Capitals vandt over New Jersey Devils for nylig. Derfor kan det måske være mere interessant at opleve fodbold eller basketball.

Oplev basketball i Madison Square Garden

Madison Square Garden på The Big Apple er muligvis den mest velkendte basketballhal i verden. Her har blandt andet New York Knicks hjemmebane. Det er her, at fans kan opleve spændende opgør mod andre NBA tophold som f.eks. San Antonio Spurs, som Knicks mødte på hjemmebane tidligere på året. Selvom Knicks var på hjemmebane, så havde Spurs favoritrollen, hvilket kunne ses på kampens odds, hvor Spurs stod til at vinde med oddsene 1,22, som kunne ses hos online bookmakere. Men faktisk gik Knicks hen og vandt kampen i sidste ende, hvilket tilfredsstillede de mange sportsentusiaster, der havde taget chancen og væddet på en sejr til hjemmebaneholdet.

Madison Square Garden bliver også kaldt for The Garden, og den ligger i Midtown på Manhattan mellem 7th og 8th Avenues. Bygningen slog dørene op for første gang tilbage i 1964, og der er plads til lige under 20.000 tilskuere til basketball-begivenheder i MSG. Ud over sportsbegivenheder som basketball, wrestling og ishockey, så bliver der også holdt mange koncerter i The Garden hvert år.

Oplev amerikansk fodbold på Yankee Stadium

De to dygtige amerikanske fodboldhold New York Giants og New York Jets har begge MetLife Stadium som hjemmebane. Dette stadion ligger i East Rutherford i New Jersey, og her er der plads til ca. 83.000 tilskuere. Giants er det mest succesrige af de to hold og holdet har vundet Super Bowl fire gange i historien. Det seneste Super Bowl trofæ, som Giants tilføjede til samlingen, blev vundet i finalen i 2011, hvor de vandt 21-17 over New England Patriots. Giants trak altså det længste strå tilbage i 2011, men siden da er det gået bedre for Patriots, som har vundet Super Bowl i 2014, 2016 og 2018. Sidstnævnte vandt de over Los Angeles Rams.

Skriv en kommentar