Har man mod på at tage på eventyr i det amerikanske, så er New Jersey et godt bud på den perfekte destination. Ønsker man at opleve den amerikanske kultur, så slår vi her på siden et slag for, at man vælger at komme omkring en af USA’s ældste stater.

I dette skriv har vi valgt at fremhæve nogle af de mest fremtrædende facts om New Jersey. Forhåbentlig giver det dig mod på at opsøge de eventyr og fantastiske oplevelser, som delstaten har at byde på.

Stedet med flest diners i hele verden

New Jersey er kendt for at være dét sted i verden, hvor du har mulighed for at opleve flest af de populære diners. Staten har nemlig taget prisen for at være hele verdens diner hovedstad.

Du har uden tvivl set disse diners fra diverse amerikanske film- og serieproduktioner, og disse er en oplevelse for sig i virkeligheden. Mange mener, at et måltid mad på en af disse diners er startskuddet for at få fornemmelsen af Den Amerikanske Drøm helt under huden. Med tophits fra 50’erne og 60’erne af f.eks. Elvis Presley og Johnny Cash er der ikke meget andet end at sige velbekomme.

Fantastiske strande på den amerikanske østkyst

New Jersey er stedet, hvor man oplever den amerikanske ånd syde i gryderne, mens intensiteten stiger på gader og stræder. New Jersey er for mange en bopæl, mens nabostaterne New York og Pennsylvania fungerer som arbejdspladsen. Af denne grund har New Jersey en af verdens mest travle transportsystemer.

Selvom indbyggerne i New Jersey hver dag tager på arbejde i nabostaterne, må man ikke glemme, at de stadig har nogle fantastiske strande tilbage i hjemstaten. Disse strande grænser op til Atlanterhavet, og vil man opleve den rette østkyst-strand-kultur, så er Atlantic City et besøg værd. Atlantic City, som til tider er mere kendt end selve staten New Jersey, er kendt som en skøn resort by med fantastiske strandmuligheder – klart et besøg værd.

Skriv en kommentar