Konklusionen på langt de fleste nyere undersøgelser er som følger; vi danskere er vilde med at campere. Vi nyder ikke kun at besøge danske campingpladser, men tøver heller ikke med at sætte kursen mod Italien, Sverige, Tyskland, Spanien og Østrig i vores campingvogne. Tilmed er der mange, der camperer i USA.

Hvor skal jeg campere i USA?

USA er måske ikke den første nation, man vil komme til at tænke på, når den kommende campingferie skal planlægges. Der er ikke desto mindre masser af campingvenlige destinationer i det amerikanske. Disse har vi sat os for at præsentere dig for, så du kan komme et trin videre med din planlægning. Herunder kommer nogle forslag:

  • Ludington State Park, Michigan
  • Olympic National Park, Washington
  • Everglades National Park, Florida
  • Boston Harbor Islands, Massachusetts
  • Black Canyon of the Gunnison National Park, Colorado

Ludington State Park, Michigan er et af de steder, der er værd at fremhæve. Dette sted er i særdeleshed henvendt til familien, der er til jetski, sandklitter, skovområder og kajakture. Der er også rig mulighed for at bade i den store sø eller flod. Parken er omkring 5.300 hektar stor, så der er ingen grund til at frygte pladsmangel eller kedsomhed for den sags skyld. Der er masser af sjove aktiviteter for både børn og voksne.

Husk at søge om visum

USA stiller høje krav til de personer, der ønsker at besøge en af de 50 stater. For overhovedet at komme i betragtning skal man ansøge om et amerikansk turistvisum. Dette bør man gøre i god tid inden afrejse, da behandlingstiden typisk lyder på 7 dage. Uden et visum skal du forvente at blive nægtet indrejse.

Visumkravet gælder for dig, der har planer om at campere i USA i mere end 90 dage. Varer den planlagte rejse under 90 dage, så er det tilstrækkeligt at søge ESTA. Fristen for at søge ESTA lyder på 72 timer. Foruden at indtaste en masse oplysninger som navn, e-mailadresse og pasnummer, så skal du svare på en håndfuld spørgsmål. Du skal bl.a. oplyse, om du tidligere har begået kriminalitet. Tidligere straffede har generelt svært ved at blive godkendt til indrejse.

Du kan forberede dig hjemmefra

Mangler du moderne og holdbart campingudstyr, så kan det være fornuftigt at købe udstyret hjemmefra. Det bliver måske lidt svært at transportere store campingmøbler til USA, men der er også mange eksempler på udstyr, der ikke fylder så meget. Der findes bl.a. letvægtstelte og køkkenudstyr, der hverken optager ret meget plads eller vejer det store. Søger du udstyr til campinglivet, så klik på linket (https://www.cfhorsens.dk/) og start handlen. Du kan helt sikkert finde en masse brugbart grej til din næste campingferie.

Skriv en kommentar