Er du stadig ikke helt afklaret omkring sommerens ferie og alle de valgmuligheder, der findes derude? Måske du skulle overveje at blive hjemme i år og i stedet for det store luksushotel tage en uge eller to i et af de skønne sommerhuse, som lejes ud herhjemme. Kontra den længere tur til eksempelvis New Jersey i USA, som også er et attraktivt rejsemål for mange danskere. Vi ser herunder nærmere på plusser og minusser ved at holde ferie i henholdsvis Danmark og New Jersey, USA.

Ferie i et sommerhus

Ferie i et dansk sommerhus betyder oplevelser og afslapning for alle pengene. Tager man en tur mod det jyske, har man god mulighed for at blive blæst igennem ved Vesterhavet, opleve smuk natur og finde gode aktiviteter til ungerne. På Fyn finder i små hyggelige byer, jordbærmarker klar til pluk selv, danske slotte og herregårde samt eventyrlige fortællinger fra og om H.C. Andersen i Odense.

På Sjælland finder i landets skønne hovedstad, med alt hvad den har at byde på. Samtidig er der på Sjælland skøn natur og en masse aktiviteter, herunder koncerter og forlystelser for hele familien. Kort sagt, så er Danmark et skønt ferieland. Så det store plus ved at holde ferie i Danmark er, at Danmark faktisk kan byde på en masse, også selvom du bare er i sommerhus. For du har med garanti ikke set det hele og måske heller ikke vores bedste steder. Ulempen for nogen kan så være, at de stadig kommer til at kede sig og længes efter andre kulturer og en anden hverdag, end hvad vores lille land har at byde på.

Se gode bud på sommerhuse i Danmark her.

Knap så store armbevægelser som i USA

Mange går med drømmen om at opleve USA og Amerika. De samme store armbevægelser finder du ikke i Danmark, og derfor kan det være en god idé for dig, som er eventyrlysten og gerne vil opleve det store land mod vest, alligevel at tage mod de amerikanske stater. For her er plusserne, at du vil kunne opleve en helt anden kultur, den amerikanske ånd og altså nogle helt andre typer af mennesker og områder end her i lille Danmark. Og især i New Jersey, der oser af amerikansk kultur og oplevelser, men også deres egen, helt unikke atmosfære. Ulempen er dog klart, at det koster langt flere penge for en sådan rejse end en hyggelig sommerhustur herhjemme. Hvad vil du helst? Det er dit valg.

Skriv en kommentar