New Jersey er en henrivende destination – det kan vi alle blive enige om. Desværre er det ikke helt billigt at skulle besøge denne amerikanske delstat, når der skal afholdes udgifter til både fly, indkvartering, shopping, oplevelser m.v. En sådan tur kan snildt løbe op i 10.000 kr. pr. person. For en familie på 3-5 personer vil det blive en dyr omgang, hvorfor mange tænker i alternativer.

Rækker pengene ikke til en tur til New Jersey, så vil vi gerne have fornøjelsen af at præsentere dig for spændende alternativer. I denne artikel skal det bl.a. handle om glamping, som vinder frem i disse år. Glamping er en ferieform, som er kommet for at blive. Det tyder alt i hvert fald på.

Glamping på Sjælland

New Jersey og Sjælland er to vidt forskellige destinationer. Det forholder sig ikke desto mindre sådan, at begge steder er et besøg værd. Sjælland huser ikke blot Danmarks hovedstad, men også mange andre byer og områder, hvor der er rig mulighed for at opleve både kultur, historie, sport og natur i særklasse.

Glamping er tidens største buzzword inden for ferier og oplevelser. Her har man nemlig rig mulighed for at campere uden at gå på kompromis med komforten. Glamping står nemlig for glamourøs camping – et efterhånden kendt fænomen herhjemme. Du skal overveje denne ferieform, hvis du gerne vil kombinere fantastiske naturoplevelser med luksus. Ved glamping bor du i et eksklusivt telt, hvor der typisk er adgang til både køleskab, bad, gode senge og meget mere.

Anbefaling: Feddet Strand Resort – Glamping nær København

Spaophold i Nordtyskland

Nordtyskland huser nogle af Europas hyggeligste og mest eksklusive spahoteller. Er du til spa, forkælelse og fantastiske madoplevelser, så kan du med god grund overveje at booke et spaophold i det nordtyske område. Afhængig af hvor du er bosat i landet, vil du hurtigt kunne nå frem til det valgte hotel, hvor du kan nyde nogle skønne dage med din kæreste, en god ven eller en tæt kollega. I samme ombæring kan du køre forbi en af grænseforretningerne, så du kan få købt ind til hverdag og fest.

Set med økonomiske briller kan det være meget attraktivt at sætte kursen mod Nordtyskland til fordel for New Jersey. Der er især mange penge at spare på transportdelen, da du som udgangspunkt kun skal afholde en mindre portion udgifter til brændstof og evt. billeje. Derudover er der selvfølgelig udgifter til indkvartering og mad. Du kan med god grund købe en samlet opholdspakke inkl. mad og wellness, så du på forhånd ved, hvor mange penge du skal sætte af til ferien. Det er altid rart at kende til denne faktor.

Skriv en kommentar