Fyld din telefon med lydbøger, podcasts og musik og oplad din smartphone, så du ikke løber tør for strøm på flyet. Derudover bør du medbringe gode, trådløse høretelefoner så du slipper for støj på flyet.

Der er mange måder at få en bedre rejse. Én af de ting er at gøre transporten mere komfortabel ved at fjerne eller nedsætte støj, men også at stimulere hjernen ved hjælp af podcasts eller lydbøger.

På den måde, ankommer du til din destination i mental og fysisk balance, fordi du har stimuleret din hjerne med lyd i stedet for støj.

Tag trådløse høretelefoner med på rejsen

Flere og flere bruger i dag trådløse høretelefoner i deres almindelige hverdag og de skal naturligvis også med på rejsen. De er praktiske, giver god lyd og gør rejsen bedre – allerede inden du er ankommet til din destination.

Uanset om der er tale om in ear høretelefoner eller over-ear høretelefoner, har mange modeller i dag en støjreducerende funktion. Det gør flyturen mere behagelig, da du slipper for al omkringværende støj – både fra mindre børn og flyvemaskinen.

Høretelefoner til løb, fordybelse eller afslapning

Uanset om du vil løbe ved Hudson-floden, gå en tur på en af de mange vandrestier omkring i New Jersey og fordybe dig eller slappe af ved en af de lækre badestrande i Ocean City kan du tage musikken eller lyden med dig.

Det er videnskabeligt bevist, at musik og lyd generelt kan forbedre din præstation med op til 15%. Derfor er det en god idé at have musikken med, når du alligevel skal løbe en tur ved Hudson-floden. Så kan du nyde udsigten over vandet og omgivelserne omkring floden og ikke glemme de ømme ben.

Der er omvendt intet mere afslappende end at lytte til en lydbog eller podcast på stranden. Med trådløse høretelefoner kan du have telefonen til at ligge i tasken uden at skulle bøvle med den irriterende ledning. Således kan du ligge på stranden og sole dig med lyd i ørerne og ikke bekymre dig om, om dine gadgets går i stykker af sand eller vand.

Hold styr på dit aktivitetsniveau, når du vandrer rundt i The Garden State

New Jersey er en perfekt destination til både storby- og naturoplevelser, der indbyder til at vandre rundt og gå på opdagelse. Derfor kan man hurtigt komme til at gå over 10 kilometer på én dag og det er en god idé at holde øje med sin aktivitet. Både på grund af væskeindtag, men også madindtag.

Samtidig er det sjovt at se, når man kommer hjem på hotelværelset eller lignende, hvor langt man egentlig har gået i løbet af en dag. Ofte bliver man overrasket over hvor store afstande man har tilbagelagt, uden det føles hårdt eller fysisk udmattende. Du kan passende bruge et aktivitetsur med indbygget skridttæller, hvor du får et hurtigt overblik over din daglige aktivitet. Derudover kan du stadig se tiden og klokken, som på et traditionelt ur.

Skriv en kommentar