Når man skal på ferie med hele familien, selv med de små børn, er der mange ting, man skal huske. Med børn er der flere ting, der skal på pakkelisten, så derfor er det vigtigt, du får lavet dig en liste, så du ikke glemmer noget.

Ting du skal huske til dig og din kære

Du skal aldrig glemme dig selv, når du pakker. Det kan nemt ske, når man har små børn, som ikke kan pakke deres egne ting. Så lav en pakkeliste, der kun handler om dig, måske også din mand eller kone. Det er dig selv, der bedst ved, hvad du gerne vil have med på ferie. Men her får du lige en kort beskrivelse af, hvad det kunne være.

Et sæt tøj til hver dag kan være en god idé. Man kan altid tage mere eller mindre med, hvis det er det, man føler for. Derudover er toiletsager vigtige. Her er det altså tandbørste, shampoo, balsam, tandpasta, skraber, makeup, hårbørste og alle de andre ting, du føler er nødvendigt.

En god bog til flyveturen eller køreturen er også en god idé, både på vej derhen, men også hjem. Det er det helt basale, du kan tage med.

Pakkelisten til de små

Alt efter hvor små jeres børn er, er der jo visse nødvendigheder. For eksempel har en lille baby brug for en masse ting. De kan tages med i både små og store pusletasker. Bleer, babypudder, vådservietter og alt sådan noget er også vigtigt, hvis du ikke vil købe det ved destinationen.

Hvis det er en længere køretur, I skal på, så er babymad, små sandwiches og juice helt klart noget, du skal have på pakkelisten. Selvfølgelig skal de have praktisk tøj og forskellige plejeprodukter med, men især solcreme er vigtigt, hvis det er et varmt land, I skal til.

Babyer er svære at have med at gøre, især når det kommer til lange, trættende ture. Derfor skal legetøj have en plads på listen. Børn har brug for at lege, især når de er på ferie. Det er ikke altid sikkert, de er lige så vilde med stranden, byture og restaurantbesøg, som du er.

Så husk at tænke på deres behov, inden I smutter afsted på ferie. Med en god pakkeliste er du sikker på, at intet går galt.

Skriv en kommentar